lehell Creative Commons License 2004.10.02 0 0 23

LÉ- TE - ZÉS, le - tegezés, nem kiszegezés?

 Hallattlan érdekes topik, mert létezés a poklokban - alvilágaiba - labirintusaiba, ami azért érdekes, mert ott pont élni akarnak, most egymás hátán - nyakán is, de a másikokon, ami egy fajta létezés, aztán ime a fÖld - gollóbisunkon, 2 FAJTÁJA SŐT TÖBB FAJTÁJA A LÉTEZÉSNEK, mondhatjuk mos a hangyák létezési - fomája, ami még nem hangyaboj, azaz elő kellett késziteni, mint most ime a TENGERBE - VIZBE LÉTEZÉS, s most LÉ - TEZÉS, ahoz hogy létezzen valami egy közös KÖZEGRE LÉRE ESETLEG, VALAMI FOLYÓS VALAMIRE, (NYÁLLAL?)van szükség, mint ahogy a TENGERI - VIZI ÉLŐLÉNYEK léteznek a vizben, s hogy a vizből lett a földön is a felsőbbrendü élet, ennek a bizonyitéka, hogy a felsőbbrendü állatok szervrendszereinek  90%-a folyadék? A probléma mégis, nem tud6nak egymásról?

 Most ami történni fog, VAN A BLACK MATTER vagyis a fekete sötét anyag, koromanyag, amiben a létezés teljesen más, ahoz képest, ahogy már a FÉNY . VILÁGAIBA LÉTEZNEK, ott rögtön megvalósul a kivánságod, de NEKEM A POKOL AGYÁBA IS, tehát lebukni azt jelenti, amit irtam, hogy akarnal létezni ott, ahol NINCS LÉT se, egy szemse, mert LET, HAGYJÁL MÁSOKAT IS LÉTEZENI, előccör? 

 Maga az ember, egyszerre TÖBB SZINTEN - SZINTEKEN KÉPES LÉTEZNI, mert hologramjaink végtelenjeit tudjuk elkülderni, mint SZENT - küldött Szellemünket, sziv küldi sziveknek szivesen, na ez is egy Létezés, vagy vedd ugy, le lettél tegezve, persze nem kötelezve?

 Lenni vagy nem lenni...