svlyes Creative Commons License 2004.09.30 0 0 202
Engem az zavar a gondolkodásodban igazán, hogy olyanok, mintha két ember írná őket.

" MNS soha nem volt király, erősen túlértékelt"

miközben

"Olvastam a kritikákat ennek a pofának az eddigi filmjeiről, és nem is néztem meg egyet se. Most is tudtam, hogy hibát követek el, és kellően rá is b...tam."

Tehát egy filmet sem láttál a rendezőtől korábban, iszonyatos előítélettel ültél be erre is (aki "ezt nem kéne megnéznem" érzése ellenére megy be a moziba, utána ne lepődjön meg) és baráti, újságcikkes stb. véleményeket szentírásnak veszel. Kialakítottad más vélemények alapján, hogy mit kell utálnod, és ehhez tartod is magad.

A Falu nem tetszett, teljesen oké, a többség így van vele. De annyi önállóság lehetne benned, hogy ha a rendezőre a túlértékelt szót akarod írni, előtte megnézed az előző filmjeit, és nem más véleményére alapozol, elvégre egyszer mindenki megbotolhat (akkor legyen ez a Falu nála).

A Hatodik érzékre nem igazán fox találni rossz kritikát (az emberek legnagyobb részének tetszett, az itteni antifalusok is kedvelnek egy-kettőt MSN filmjeiből), de te ezt sem nézted meg, mert azt hallottad, hulladék (vajon kitől?). Persze nem kötelező leellenőrizni, de a jó kritikákkal nem vagy hajlandó foglalkozni a korábbi filmek esetében sem?  Mindezek után nem feltételezem, hogy a Hatodik érzék tetszene: egyszerűen egy érdemtelenül felkapott, okoskodó, ám valójában könnyen tettenérhető ostobaságát csak egy erőltetett, több ponton támadható silány csavarral megoldani képes tucatthrillernek látnád.

Most mindenféle csesztetés nélkül (de tényleg): nem akarod megnézni?

Előzmény: subhuman (188)