joc_ Creative Commons License 2004.09.29 0 0 147

Sziasztok!

 

Én is II. ütem, F épület.

A IV. ütemről mai infó, hogy állítólag kb. október közepén folytatják, füles szerint a kivitelező azért vonult le mert a beruházó "fizetési szünetet" tartott.

3 garázsszint lesz, föld felett 2 szint (fsz+1.em) irodák, majd 5 lakószint. Nekünk végülis jó, ha elfogja a Szerémi zaját.

A korábbi tervek szerint két darab L alakú épület lett volna, mostani infóm szerint egy "W" alakú épület lesz belőle.

Viszont szerintem itt van a Lőrinc Árpád, nála rendesebb emberrel építőiparban nem találkoztam. Azon gondolkozom, hogy akik hasonlóképpen gondolják, dobjunk neki össze valamit és valami értékelhető ajándék hátha kijön neki. Nálunk egy egész sor "apróság" jött elő, amik egyenként valóban apróságok voltak, de bosszantók. Viszont ahányszor csak hozzá fordultam, a legnagyobb segítőkészséget tapasztaltam és kaptam is.

Viszont azt kell mondjam, a (konyhabútor) asztalosoktól egyszerűen már a gyomrom forog, most épp harmadik fordulónál tartunk, hogy a tervekhez hasonlító és használhatóan kivitelezett konyhabútort faragjanak végre. (Egy apró mozzanat: az első átadási próbánál ott volt a műszaki egyeztető meg Lőrinc Árpád is, és amikor meglátták az asztalosok által produkált tákolmányt, elfordultak és elkezdtek röhögni. Természetesen akkor nem is vettük át.) Szerintem egy közepes asztalos hamarabb (és gyanítom hogy olcsóbban is) csinálta volna meg ami egyébként egy fél éve le lett egyeztetve.