mike99.hu Creative Commons License 2004.09.27 0 0 292

Nem nem :) Nem szabad mindent külön lapra rakni :) A legújabb néhány (javaslatom szerint 5) frissítés látszódjon a főoldalon, könnyen látható helyen! A maradék (az 5-nél régebbiek) legyenek külön lapon. Egyszerűen? Kézzel :) Kényelmesen pedig programozással. De ahhoz akkor eleve meg kéne oldani a bejelentkezést, meg ilyenek. Mint javasoltam, érdemes lenne egy elképzeléseinknek leginkább megfelelő ingyenes portálrendszert beüzemelni. Jól értelmezem a nagy csendből, hogy erre nincs a hozzáértőbb közönség részéről sem javaslat? Mert akkor megpróbálok valamikor én időt szakítani erre, de ez leghamarabb 2 hetes időtávban reális.
Tárhely ügyben sincs további konkrét javaslat? Ebben az esetben felkérem az ötletgazdát (ejtsd: elnök :) hogy határozzon, várunk-e még, vagy intézkedjek saját hatáskörömben? :)

 

Ahogy látom itt web ügyben te vagy a legprofibb (nekem ez valahogy teljesen kimaradt, így azt se igazán értem miket mondasz :-))

 

Szerintem az lenne a legszerencsésebb, ha pROF segitségével be lenne üzemelve egy ilyen portálrendszer vagy micsoda és utána annak a frissitgetését uj dolgokkal feltöltését már a mostaninál lényegesen egyszerübben el tudná látni Kollina.

Érintettek mit szolnak hozza?


Ugyanezt a kérdés mez ügyben is feltenném. Vagyis (tekintve hogy az idei szezon nagyjából úgyis véget ért) halasztjuk még a dolgot, és majd a tavasz közeledtével aktualizáljuk a kérdést, vagy az eddige (összesen 2) javaslat közül megpróbálunk záros határidőn belül választani, és mielőbb legyártatni?

 

Szerintem direkt ne huzzuk az időt. Igy talán lesz márciusra mezünk.

Szinekben ha senki nem ellenkezik akkor maradjuk a marancs/középkék összeállításnál (esetleg aki ohajtja ugyanazzal a dizájnnal némi felárral rendelhet magának rózsaszin/lila szinösszeállításban is :-)).

Kanga terveztet valami logonak valót. Azt feltétlenül meg kell várni. Esetleg közben egyéb Paint-et kezelni tudók (ez szintén nem én vagyok AutoCad-el meg szerintem még senki nem tervezett mezt :-)) is próbálhatnának összedobni valami mezterv félét, még ha matör is ötleteket merithetünk belöle.

 

 

Előzmény: pROF (282)