pROF Creative Commons License 2004.09.27 0 0 282
Nem nem :) Nem szabad mindent külön lapra rakni :) A legújabb néhány (javaslatom szerint 5) frissítés látszódjon a főoldalon, könnyen látható helyen! A maradék (az 5-nél régebbiek) legyenek külön lapon. Egyszerűen? Kézzel :) Kényelmesen pedig programozással. De ahhoz akkor eleve meg kéne oldani a bejelentkezést, meg ilyenek. Mint javasoltam, érdemes lenne egy elképzeléseinknek leginkább megfelelő ingyenes portálrendszert beüzemelni. Jól értelmezem a nagy csendből, hogy erre nincs a hozzáértőbb közönség részéről sem javaslat? Mert akkor megpróbálok valamikor én időt szakítani erre, de ez leghamarabb 2 hetes időtávban reális.
Tárhely ügyben sincs további konkrét javaslat? Ebben az esetben felkérem az ötletgazdát (ejtsd: elnök :) hogy határozzon, várunk-e még, vagy intézkedjek saját hatáskörömben? :)
Ugyanezt a kérdés mez ügyben is feltenném. Vagyis (tekintve hogy az idei szezon nagyjából úgyis véget ért) halasztjuk még a dolgot, és majd a tavasz közeledtével aktualizáljuk a kérdést, vagy az eddige (összesen 2) javaslat közül megpróbálunk záros határidőn belül választani, és mielőbb legyártatni?
Előzmény: kollina (277)