Bernardo_Cellini Creative Commons License 2004.09.26 0 0 269

Hello mindenki.

 

Kletta: Szia. Végre látlak errefelé... Nekem újabban furcsa és rejtélyes okokból nem jön be a livejournal.com, de majd megnézem. Meg kicsit el is vagyok ásva, asszem ezt már írtam.

Remélem mostmár végre kiderül, hogy mit mondott Spartakus. Tényleg, van azóta válasz? Az arkshag-indulatszó dolgot megnéztem, de nem jutottam túl sokra. Hasonlít, de nem tudok eléggé franciául ahhoz, hogy megértsem, ha valami más lenne.

Én életemben nem láttam magyarul a második epizódból egyet sem, úgy emlékszem, hogy az első vége után nem volt semmi.

 

scurty: Nem arról van szó, hogy nem volna kedvem http szervert csinálni, de nem tudom, hogy lehetne. Ha valaki felvilágosítana, akkor könnyebb lenne... Az ftp-m is az itthoni gépem, ami egész nap (és sokszor egész éjjel) megy, bár én elég keveset vagyok előtte. Nem tudom, hogy egy matáv adsl elég lenne-e ahhoz, hogy akár egyszerre 10-20 ember is nézegesse az oldaladat, vagy pláne, hogy letöltsön róla. Az ftp is azért volt tegnapelőtt olyan lassú, mert egyszerre 4-en töltöttek le. Különben most van 70 giga szabad helyem, nem hiszem hogy ezzel baj lenne.

Akár azt is meg lehetne csinálni, hogy a gépem csak a film tárhely, az oldalad html/java/php része (mondjuk én csak html-t láttam asszem) meg a képek egy ingyenes szerveren vannak, hogy az gyorsabban jöjjön le.

 

Davlev: hát azzal én is egyetértek, hogy nem kellene minőségileg lebutítani a részeket. De ha már van francia, akkor próbálkozunk..

Namármost meg tudnám vágni a hangoot az utolsó részhez, ha volna elég időm beletanulni az adobe premiere-be. De fent van az ftpn mp3-ban az egész, ha te vagy valaki aki ért ehhez meg tudná csinálni, azt nagyon megköszönném.

Szerintem a kalózdal az elején (azt leszámítva hogy már szép emlék, hogy így kezdődött) nem valami jó ötlet, dehát annak idején magyarországon elég kreatívak voltak ilyen szempontból. Az a legviccesebb amikor kétszer is lement, egyszer az elején, egyszer közben... Viszont az utolsó résznél sem teljesen az elején van, asszem, hanem a főcím meg egy nagyon rövid szöveges rész után.

 

Üdv:

 

Berrnardo Cellini

Előzmény: scurty (266)