Kedves Shadowcruiser!
Én is nagyon örülök hogy ilyen emberekre lelek a neten mint te! És biztosra veszem hogy a jövőben személyesen is meg fogunk ismerkedni. Majd mailben felvehetjük a kapcsolatot!
Hidd el, a potenciál ott lapul valahol. Az a 100 ember - ha képletesen is fogalmaztál - összejöhet, elég csak a saját ismerőseinkre gondolnunk, mivel biztos van közöttük pár aki hasonszőrű velünk...
És nálam az nem jelent gondot hogy szóbaálljak nemzeti alapon politizálókkal. Elvégre én sem definiálom magam konkrét polgári- vagy nemzeti orientáltnak. Mindkettőnek vannak előnyei/hátrányai. A legnagyobb hungaristákkal is jól megvagyok. Vöröslobogós baloldali aktivisták pedig nincsenek nagyon erre, báris nem olyan hangosak, kivéve a mindigis legendás temerini punkokat :))
Lényeg az, hogy mindenkivel beszélni, társalogni, mindenki véleményét meghallgatni, és csak aztán hozni itéletet. Előre soha. Olyan alapon ne, hogy "hallottam ettől meg ettől"...
-
Ha már baloldal, nem tudom a magyarországiak hallották-e az esetet amikor Thürmer Gyula a bombázások után meglátogatta Milosevityet, és a fogadáson letérdelt előtte és kezetcsókolt neki! De ez offtopic, nem vajdasági ügy, csak egy érdekes momentum :))