lehell Creative Commons License 2004.09.24 0 0 2

Sophia hugicám!

 Kérésed parancs: itt vagyok ragyogok, mint alamon? Hallattlan jó témakör, s nekem nem a személyiséggel lenne problémám, hanem a személytelenséggel, ugynis van egy HIVATÁSOS meghatározása mindeneknek, meg természetes?

 Ime a nem hivatalos meghatározása a Hitnek, ugyanis én azt hiszem, olyan vagyok mint a szüleim, erre, most ÁT LETTÜNK TÉRITVE, vérségi szüleidet felejtsed el, igy lógunk a levegőbe, mitn gyömölcs a fán, csak ippeg, nem tudhatjuk milyen fán terem ez a gyümölcs, s kinek teremtetett, s minek?

 Ellenben, akik ITT IS ISTENEK, azok mindehatók, na megmondanák végre,  hogy mi fán terem, az uborka? Lehetek e szüleim gyereke csak, vagy olyan nincs többet, csak nemzetközi?

 Ha nem magam - magamból indulok ki, hanem most vegyük a wallásokat, vagy vegyük az emberi - csoportosulásokat, wallási - politikai stb...most minek VALLHATOM magamat, mert ha azt mondom, én egy.... keresztény vagyok, az vagyok? Ember? Mi a? Magyar, ahá... tehát a nyelvek szerinti csoportosulás lenne az első, aki - ami lehetek, vagy nem? Esküszöm, hogy mindenki a nyelvével születik, kivéve, akiknek nincs nyelve, azokkal hogy érthetjük meg agymást, mikor az anyja se érti a szavát?

 kézcsókom!

Előzmény: Sophia_ (-)