bubuka70 Creative Commons License 2004.09.24 0 0 4
Na, most figyeljetek! Tegnap kezembe került a Képes Aktuell 2004. évi 19. száma a címlapon Klausjürgen Wussow látható. A főszerkesztő /HAMVAS ATANÁZ/  megjegyzi, h. most kifejezetten azért nem királyi család valamely tagja van a címlapon, mert egy jubileumi részt forgatnak 1;Augusztustól a Fekete-erdőben a Klinika hajdani stábja…

Olyan marhaságot közöl az újság h. pl; 2; „a jubileumi folytatásban Wussow és Gaby Dohm között rég kihűltek az érzelmek” 3; Sascha Hehnről azt írják, h. a „ bajorországi Wasserburgban él az Inn partján, halakat tenyészt…” 4; „ a pszichológusnőt alakító Ilona Grübel (53) ma kisebb szerepeket játszik…”

Hát a megjegyzéseim:

 1; A Klinikát nem augusztustól hanem Júl. elejétől aug. elejéig forgatták… a Hamvas Atanáz látszik, h. nem néz ZDF-et, s az ott lévő bulvár magazin adásokat /Hallo Deutschland; Leute-heute;/…

2; Wussow és Gaby Dohm között a „valóságban” -ahogy írja H. A.- soha nem volt semmi szerelmi érzelem, csak kifejezetten munkakapcsolat, hisz abban az időben mindkettőjüknek megvolt a maga párja.

3; Sascha Hehn nem Wasserburgban él, hanem Mittergarsban bár lehet, h. Wasserburg is bajorföldön van, azonkívül Mallorcán is él, és nem csak halakat tenyészt, hanem hódol az új kedvtelésének is a golfnak… Azonkívül intenzíven játszik a Wilder Kaiser /”Vad császárok”/ sorozatban is….

4; Ilona Grübel nem pszichológus volt hanem aneszteziológus… A Klinikában nem is szerepelt pszichoógus. A két szakterület nem ugyanaz.

 Máskor a tisztelt főszerkesztő Úr írjon igazat, s ne hamis hazug dolgokat, mert vannak akik néznek német Tv adókat hazánk területén… Egyébként a többiek közül hiányoltam h. sok más főszereplőről nem adtak újságot,pl; Christian Kohlud, Olivia Pascal, Jochen Schröder, Volker Brandt, Knut Hinz, Horst Naumann stb; Bár én tudok róluk dolgokat mi újság velük /Főleg H. Naumann-ról/, de azért talán más magyaro.-i Klinika rajongóknak jólesett volna, ha közölnek másokról is híreket… Egyébként én személyszerint jobban hiszek W. RADEMANN-nak akitől lehetett leginkább a fent említett Tv műsorban híreket kapni erről, mint holmi zug HAZUG firkászoknak!!!!