Garp szerint Creative Commons License 2004.09.23 0 0 616

Tényleg, azért. És örömmel vesszük, ha valaki teljesen normális stílusban válaszol a kérdéseinkre és vitázik velünk szakmai dolgokon, hadd épüljünk mi is. Ha ezekre ilyen módon hajlandó vagy, akkor velkomálunk (szerintem a többiek is). Azt meg elhiszem, hogy Te már mindegyikünket jól ismersz, de mi téged még egyáltalán nem.

Hogy mire lehetünk kiváncsiak? Hát mire? pl. dobj be pár képet a produktumaidról, vagy ilyesmi. Biztos nem a személyi adatokra, az itt érdektelen. Nem, politikai állás, stb-stb mind nem téma.

Ez a "rápökök és smírolom erőssen", meg az az egész hozzászólás valamiféle szolid ironizálás akart lenni, némileg vicces felhanggal. Na mindegy.

A Grindcat, ahogy oda is írtam 125 mm-es tárcsát használ, tehát nem "nagy" flex. A Praktikerben vettem, valami bevezető akcióban pontosan bruttó 10000,- forintokért. Meghallgattam az ott tébláboló Bosch-márkafelelőst, aki magasról leszarta az összes Skil-t, mondván pl. hogy "Ehh, ezt a szart is csak a bajnak vette meg a Bosch", majd úgy gondoltam, ha ennyire haragszik rá, nem lehet az rossz. :D És akkor épp azt hittem, hogy elromlott az Einhell olcsó flexem, ezért csámborogtam flex után. (hát el is, de csak valami csavar nem volt meghúzva benne és a szomszédom szétszedte, megigazitotta, meghúzta és kész)

És - ha kérhetlek - NE szólj KÖZBE, hanem inkább SZÓLJ HOZZÁ. :) Az nagyon jó lesz.

Előzmény: mdk (615)