Törölt nick Creative Commons License 2004.09.22 0 0 topiknyitó

Sziasztok,

 

nem tudom ki hogy van vele, de nagyon szereten Harrison Fawcett (alias Fonyodi Tibor) irasait. Szorakoztatonak talalom szarkasztikus humorat, profin ki vannak talava a vilagok, szereplok, karakterek. A Brett Shaw storyk illeve a "Mysterious Universe" kellokepen izgalmas sokszinu.

 

Az egyetlen bajom h a Cherburional megjelent koteteket gyk. lehetetlneseg megszerezni, a barati koromben is kincskent vigyaznak rajuk a haverok.  Igazabola  aktedralis legendaj c. konyvet is keresnem mert gyk. lehetlen megkapni/venni.:) Szivesen elolvasnam, mert akatedralis harcosai egy hihetelenul jol megirt konyv:)

 

Lattom, hogy Fonyodi Tibor szerzotarsa mar grundol itt gye topicot es aktivan hozza is szologat. talan tole kenne megkerdezni mikor jellnek meg az uj kiadonal a regebbi konyvek....:)

 

btw: Ki emlekszik az elso magyarorszagi tudomanyos fantasztikus antolgira? Ha valaki kolcsonadna a Katedralis Legendajat akkor szivesen megosztanam vele cserebe a fentebb emlegetett antologiat. Ez ugyanis a Riado a Naprendszerben c. antolgia, amely a legelso tudomanyos fantasztikus kiadvany volt magyarorszagon.

 

Szal Fawcett, Shaw, preatorianus rajongok ide:)

 

Horasz