fenris Creative Commons License 2004.09.22 0 0 98

na jó, kifejtem, hogy ne essek a szimpla lebarmozás hibájába.

 

szóval ezt a homo/homofób dolgot statisztikailag nem úgy kell elképzelni, hogy van egy haranggörbe, aminek a tetején egyik oldalon a homók, másik oldalán a fóbok állnak, és a tetején összeérnek.

a homo beállítottságot bizonyítottan a születés előtt kapott hormonlöketek, ha ez valami miatt nem a gyermek nemének megfelelő módon jön, akkor máris kész a selejt. állatokon már lement ez számos helyen, de az oroszok voltak olyan gecik, hogy ezzel a módszerrel befolyásoltak embereket is, létrehozva így a homo/transz -szexuális egyedeket.

a beállítottságot egy olyan skálán lehet vizsgálni, aminek egyik végén a nagyon macsók, másik végén a nagyon nőies nők állnak. középütt van a legtöbb esély az eltévelyedésre. nos, ebből kitűnik, hogy ez az ellentétek összecsapnak dolog biológiailag nagyon nem állja meg a helyét. saját magamra a teszt adott macsót, de nem esek bele még az enyhén "veszélyeztetett" sávba se.

 

Kíváncsi lennék viszont, hogy a homofóbok ezen macsó/érzéki nő skálán melyik sávba esnek leginkább. Szerintem nem a közepére, ahol a buzik vannak, hanem inkább a macsó felé tendálva.

Előzmény: fenris (97)