viricsi Creative Commons License 2004.09.21 0 0 1976

Üdv mindenkinek!

 

Igazatok van helytelenül fogalmaztam,nem kémiailag stabil anyag,savakkal érintkezve klórgáz keletkezik.Az adatlap semmiféle reakcióképességet nem ír a fémekre.Mégegyszer elnézést,figyelmetlen voltam.

Itt a hypo biztonsági adatlapjának elérhetősége:

http://www.cleancenter.hu/php-base-data/download/b-hypo10x.pdf

 

töky11

Csak egy kérdés.Nem véletlenül az ammónia miatt lyukadnak a beltérik?

Csak zárójelben jegyzem meg,én nem tömény,hanem 5%-os hypooldatot ajánlottam a fertőtlenítéshez,majd tiz perc után alapos öblítést.

 

h3lls

Természetesen,mint többször is leírtam,a beltéri egységet igenis tisztán kell tartani.Attól,hogy én nem osztom Dr. Klíma bakteriális nézeteit,még elfogadom,sőt javaslom is a beltéri rendszeres tisztítását,sőt akár fertőtlenítését is.Ez a felhasználó számára csak előnyös lehet.(kivéve az anyagiakat)A vita sarokköve számomra a bakteriális fenyegetettség volt,amit szerintem Dr. Klíma eltúlzottan jelenített meg a fórumon.Mint már korábban is írtam,a klímával kapcsolatos egészségügyi panaszok jelentős része(nem biztos hogy mind)nem bakteriális,hanem fizikális okokra vezethető vissza.Ezek pl.: túl alacsony hőmérséklet,nagy légsebesség,magas portartalom izgató hatása,egyéni érzékenység,a helység lecsökkent páratartalma stb.

 

Üdv: viricsi

Előzmény: töky11 (1972)