hamvasat Creative Commons License 2004.09.20 0 0 385
Wickey!

Igen, igen, sajnos általában olyan a rozsdafolt is mint a jéghegy, a felszínen csak 10%-át látni -)) Nekem is volt a golf küszöbén egy kb 2- Ft-os nagyságú rozsdafolt, elkezdtem lecsiszolni, oszt mire mindenhol fémtiszta lett, lett abból is jó tenyérnyi. Szépen lealapozóztam, majd vittem a fényezőhöz, de a fényező a gittelés szélénél két helyen fémig visszacsiszolta, majd arra küldte a festéket és lakkot minden alapozás nélkül, így egy év után újra hólyagos, de mostmár egész tenyérnyi felületen. Most én fogom fújni, remélem az tartósabb lesz.

Amúgy a tenyérlenyomat az 2K-s lakk volt, de hogy hogy került oda, fingom sincs. Fényező haver 2000-es papírral lecsiszolta, majd felpolírozta, most egyáltalán nem látszik semmi hiba ott.

Amúgy amint lesz vízleválasztóm, bebróbálkozok egy kicsit komolyabb munkába, lefestem öcsém motorját .-)))
Amúgy fényezéssel és kisebb gittelésekkel nincs gondom, jól megy, viszont jó lenne, ha a profik kiokosítanának a komolyabb gittelések trkkjeiről, pl hogy kell egy domború motorháztetőt kigittelni, hogy ne látszódjon utána a hullám.

Ja, és most volt egy helyi lelkes fiatal fényezőgyereknél öcsém kettes golfja telifényre. Lakkfekete lett az autó, szép lett a fény, csak a motorháztetőt baszta el, de korrekt volt és kérés nélkül mondta, hogy újrafényezi. Most van nála éppen. Az egészért kért 110eFt-ot. Szerintem korrekt. Persze se számla se semmi.
Előzmény: Wickey (381)