Sutam Creative Commons License 2004.09.20 0 0 211
Sziasztok!

Nem annyira élő ez a topic, kár. Mindenesetre ha itt jártok, írjatok egypár sort!
Én most gondolkozom, hogy hogyan lehetne megoldani egy város(az a város lesz most képben, mint amit majd neg akarok tervezni én is) szükségleteinek a megoldását, lehetőleg környezetszennyezés nélkül (pl. a napkollektoros, vagy a vízbontásos - majd újragyártásos módszerrel(vmi mikrocellás módszer, állítólag a víz szétbontásához kevesebb energia kell, mint amikor aztán az újra egyesül. Így lesz energia ingyen(állítólag)). Biogázzal lehetne még áramot termelni(hallottam, hogy magyarországon 4-5 falu közösen épített egy napkollektoros, biogázas-agregátoros épületet, ami a 4-5 falu minden energiaszükségletét ellátja, és termel még felesleget is, amit eladhatnak!!) . Szükséglet még az élelmiszer, ami a város tulajdonában lévő sok-sok holdon lenne termesztve/tenyésztve. Fűtés az árammal működne, autó üzemanyag az repce olaj(úgyszintén a sok-sok holdnyi föld termesztené meg). Víz az ugyanúgy lenne megszerezve, mint ahogy általában csinálják. A tömegközlekedést főként vasúttal(hév, villamos, metró, magaspályás vasút, ...stb.) oldaná meg, kissebb szerep jutna a buszoknak, meg a taxiknak. Teherszállítást is meg kellene próbálni a vasúton lebonyolítani.
Na, mostanra ennyit, várom a tanácsokat, észrevételetiket hozzá!