vitéz Ebőváry Nyüglönc Creative Commons License 2004.09.16 0 0 693

Re occy:

Nem éltem a kondukátor Romániájában csak sokszor előfordultam, szerettünk hegyet mászni és elérhető jó hegyek ott voltak.

Re definició:

A söpredék az én szótáramban az a bigott notórius destruktív hülye aki alapból csak fikázni tud anélkül, hogy legalább felszínesen ismerné az adott témakört.

 

Re: Lb. 690

A munkám olyan hogy szinte hetente fordulok meg a környező országok üzemeiben, hogy felmérjem mit hol lehet gyártani külföldi cégeknek akiknek szakértek. Gyakorlatilag én döntöm el a gyártás helyét, bár nem én szerződök. (Ukrajnában még nem voltam.) Így voltam Romániában is meg sok mindenhol máshol is. És az üzemek tök egyformák. Minden országban van tré hely és első osztályú! Az üzletben az ár és a minőség és a képességek számítanak a nacionálé nem.

 

El kell ismernem Ausztriában és Szlovéniában több jobb hely van, aminek bezony ára van, mert a külső sok pénzbe kerül.  De Ök a drágaságukat a hatékonysággal ellensúlyozzák.

 

Momentán ahol legutóbb Brassóban voltam az jó kis üzem volt. Olyan lemezmegmunkáló gépek voltak ott amit Mo-on nem nagyon látsz és eléggé jó ár/teljesítmény arányt adott a cég és sok munkát kapnak, mert a referenciamunka jól sikerült.

 

És még mielőtt valamelyik magyartarka nagybarom rámsütné a románbérenc jelzőt javaslom próbálja meg felfogni a 670-ben megfogalmazottakat.

 

Ebben a témakörben én befejeztem.

 

Ebőváry

 

Előzmény: RoSto (692)