Pat_Healy
2004.09.11
|
|
0 0
660
|
bár tudom, hogy "ignorálva" vagyok és én is csak egy vagyok az értelmetlenül vagdalkozók és SRM-et meg nem értők és "fikázók" (könyörgöm szokjatok le erről a hihetetlenül gusztsutalan szóról.köszi!) közt azért mégis ideírnék pár gondolatot. ugyebár mondta valaki, hogy én csak egy szánalmas kis provkátor vagyok a Belgától vagy egyszerűen csak én is egy shitman "****nick" vagyok azért elárulnék egy-két dolgot kedves Sickratman fanatikusok.
tudom h nem kéne mondani nektek hiszen ti vagytok itt a jo arcok a forumon (themanwho ésatöbbi..) és mindent tudtok , mindent elolvastatok már az elejétől, de én egyszer sem mondtam sem negativ sem pozitiv kritikát róla vagy a lemezéről a seggét meg végképp nam nyaltam mint ahogy egyesek itt azt elég magas szinten űznek. a másik amit nem értek, hogy mit kattogtok állandóan azon h tényleg egy ember írja e a negativ dolgokat. igaza van szant-nak, egyszerűen nem tudjátok elfogadni, hogy van akár több ember is akinek nem tetszhet az ami nektek. van mégvalami. jó pár embert láttam már ha jól emlékszem ez előtt a Balga topicban áradozni, h de fasza a belga ők aztán dekurvajók és jól odamondják és eredeti,nagyarcok bla bla bla... most meg ti vagytok a legnagyobb SRM rajongók ami nem lenne baj, csak emelett leugatjátok a Belgát h az mekkora szar, ott icsak SRM volt az arc és mióta külön utakon járnak azóta nem tudnak semmi felmutatni a belgák. ezen se ártana elgondolkodnotok.....
amúgy meg további jó szövegelemezgetést és SRM imádást kívánok mindenkinek, ja és ha már annyira belemelegedtetek, akkor jo lenne ha kielemeznétek nekem a Wunderscheisse II. c. számot mert csupán szeretném tudni h szerethetem-e tovább ezt a számot vagy vmi mögöttes jtartalom és jelentés miatt le kell-e erről tennem. |
|