laka04 Creative Commons License 2004.09.11 0 0 32

Kellemes Napot!

 

Sajnálatos híreket hozam Csillagehgyről. Kikaptunk 4-1-re, pedig jól játszottunk. A mérkőzés remekül indult, hiszen már a második percben Tollas Csabi bombalövésével megszereztük a vezetést. Ezután a bírók beálltak a Csillaghegy csapatába, és a következők történtek:

Egy Csillaghegyes beadásnál Jánosi Tomi kapusunk fantasztikus bravúrral kiütötte a labdát az érkező ember elöl, aki épp be akarta azt fejelni, és az érkező ember belekönyökölt a kapusunk arcába. A bíró továbbot intett. Eztuán megadott egy olyan lesgólt, hogy ihaj-csuhaj, majd egy jó döntése következett: Mi támadtunk, pontosabban Jakab Rudi vitte e labdát a tizenhatoson belül, de akkor egy Csillaghegyes segy szép, becsúszú szereléssel szerelte őt. Ám a szerelő játékos továbbpöckölte fekve a labdát a kapushoz, aki megfogta. Így a bíró a kapusnak sárga lapot adott, és közvetett szabadrúgást adott az alapvonal és az ötös vonal találkozásánál. De, mivel a kapus le kurva anyázta a bírót, ezért megkapta második sárga lapját, így mehetett öltözni. Így emberelőnybe kerültünk, ám ezt nem tudtuk kihasználni, sőt mi több még az első félidőben megkaptuk a második gólunkat. A második gól, modanom sem kell egy óriási lesgól volt, amit természetesen a bíró megadott.

A második félidő nagyon rosszul kezdődött, hiszen egyik játékosunkat, Benkovics Attilát kiállította a játékvezető azért, mert veszekedett az egyik játékostársával!!!!!!!!!!!!!!!??????????? Én nem tudom, hogy ilyen lelkiismeretes volt a játékvezető, hogy Attila megsértette a játéktársát, ezért kiállítja. Ezt nem értettem. Tehát újra egál a játékosok számát tekintve, és Béres mester a félidőben csatárt hozott be, hiszen támadnunk kellett, így a védelmünk kinyílt, és kontrákból még sajnos kaptunk kettőt.

Itt megjegyezném, hogy a pálya állapota nem a legjobb volt, a fű ki volt szárazva, tele volt a pálya fűhiányos területekkel, a pálya környéke pedig katasztrófálisan nézett ki.

 

 

HAJRÁ KÖTŐ!!! 

Előzmény: laka04 (31)