PTima Creative Commons License 2004.09.09 0 0 600

Sanya122!

Ne haragudj és ne haragudj, de csak most olvastam a leveled. Pedig annyi mindent tudtam volna tanácsolni, csak éppen a levelezésem nem néztem meg. Úgy sajnálom. Remélem azért jó volt az utatok és sikerült megnézni pár dolgot.

Mi augusztus 31-én visszamentünk Athénba és szeptember 7-én jöttünk vissza. Úgyhogy még találkozhattunk volna is :O))

Ezért is írok, mert én is csak piros pontot tudok adni a wizznek. Semmi gondunk nem volt, reptéri busszal mentünk ki hajnali 3:50-re. Kihalt volt a reptér, de nagyon. A busz pontosan jött és pontosan is érkezett ahogy kértük. A gép sem késett, időben indult és érkezett. A pilótánk Ralph valaki volt, csak egyszer beszélt az utasokhoz angolul. A gép tiszta volt és semmi problémánk nem volt, csak talán nekem annyi, hogy túl magasan repültünk vagy az idő volt olyan, hogy semmit nem láttam alattunk. :O( Viszont másfelé repült be Athénba mint júniusban a Malév gép.

Visszafelé pedig Domonkos András volt a pilótánk, nagyon sokat beszélt, ezt annak is lehet betudni, hogy késtünk. Csak 9:10 körül szálltunk be a repcsibe és 9:25 helyett kb 10:20-kor szálltunk fel, úgy hogy a lengyel wizz gép előbb szállt fel mint mi. Gondoltuk azért, hogy csak egy gép késsen így feláldoztak minket a lengyel gép pontosága miatt. De végül is rögtön utánuk indultunk mi is. A pilótánk nagyon kedves volt, tájékoztatot mindenről és elnézést kért a késésért. Igaz kicsit furán beszélt, akadozva, olyan volt mintha közben nagyon máshová is koncentrálna (csak nem repült közben :O))) A legjobb az volt, hogy bemondta először magyarul, hogy jobbra lesz Arad, utána pedig angolul hogy balra. :O))

Szóval minden jó volt, még a csomagokat is hamar megkaptuk, sem Athénban sem itthon nem kellett várni rá. A gép sem volt tele, úgyhogy kényelmesen elfértünk.

Szóval hajrá wizzair és remélem jövő nyáron is lesz Athén célállomás.

Sanya még egyszer bocsika