Antisystem Creative Commons License 2004.09.07 0 0 106

Előállították három fasisztát egy tüntetésről

szeptember 7. 21:28
[MTI]

Az V. kerületi rendőrkapitányság nyomozást rendelt el önkényuralmi jelképek használata miatt három ember ellen, akiket a Magyar Jövő Csoport keddi rendezvényéről állítottak elő, közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) Kommunikációs Osztálya. "A Magyar Jövő Csoport 2004. szeptember 7-én 18.00 órátóldemonstrációt jelentett be a Budapest V. kerület Szabadság térre. A demonstráció tiltására törvényi lehetőség hiányában nem került sor, ezért a bejelentést a Budapesti Rendőr-főkapitányság tudomásul vette" - áll a közleményben.
A három előállított embert "gyanúsítottként hallgatják ki", a további eljárást pedig - szabadlábon hagyásuk mellett - a rendőr-főkapitányság vizsgálatai főosztálya folytatja.

 

Nu, hát ilyenkor szokok ellamentálni azon, hogy egy szervezet miért van megsértődve, ha hülyézik, amikor magáról állítja ki a hülyeségi passzust. Mertugyanis, ha a BRFK-n nem találnak legalább egy épeszű másodéves joggyakornokot, aki az 1947. évi XVIII. törvény, az 1949 évi XX. törvény, és az 1978 évi IV. törvény felhasználásával képes egy határozatot megszövegezni, akkor szervezettséget tanulni menjenek ki a nyilas rendezvényre, ne kötekedni. Ez a "Nem tudunk vele mit kezdeni, de azért is megmutacssuk, biztosan van valakinél egy füves cigi vagy egy önkényuralmi jelkép, és egyébként is zsiráf, hol a sapkád" az a fajta kicsinyes kötekedés, amit még a pártállami rendszerben is csak a nagyonhülye párttitkárok által vert megyékben mutattak be, mert kizárólag a kötekedő fél lejáratására alkalmas, semmi egyébre.

 

ÜdV