Vaci Creative Commons License 2004.09.05 0 0 969

Nyolcadikos: Bár nem akartam reagálni, de nem szeretném, ha bárki is elhinné amit írtál. Bizonyára érdemes azért venni a fáradságot egy új nick regisztrálására, hogy hazudhass egyet... nem tudom, miért okoz ez örömet neked.

Mindenesetre közlöm veled, hogy általánosságban nem paraszt az, aki a saját oldalán elhelyezett hirdetésért anyagi ellenszolgáltatást vár, ez teljesen természetes dolog. Az általad leírt történet viszont egyszerűen nem igaz, én soha, senkitől nem kértem pénzt sem hirdetésért, sem a weboldalammal összefüggésbe hozható bármilyen egyéb tevékenységért. Aki veszi a fáradságot arra, hogy elolvassa a weboldalamon írtakat, az tudja, hogy nem ellenzem az ilyen tevékenységet, ergo nem vagyok hajlandó a fórumomban hirdetési felületet biztosítani hozzá sem ingyen, sem pénzért. Arról nem beszélve, hogy a fórumok eleve nem hirdetési felületként funkcionálnak, hanem társalgóként...

Ennyit szerettem volna közölni, nyugodtan reagálj rá vérmérsékleted és intelligenciahányadosod szerint, nem fogok rá válaszolni...

Előzmény: nyolcadikban (951)