Húha, félreértés van!
Egy kutyusom van, az előző már az örök vadászmezőkön kergeti a nyulakat. Volt vagy öt éves, mikor fogta magát és meghülyült. Rátámadt a nyulakra, a macskákra, kimászott a kennelből, utóbb már úgy volt bent, hogy láncon, plusz a kennel, de elszaggatta a láncot, kimászott, kiszedte a nyulaimat a ketrecből és megroppantotta őket. A halott nyulat eldobta és ment a többihez. Amikor apu kiment hozzá, akkor rá is rátámadt, mire apám a maga radikalitásával leszúrta. Szóval valami bekattant a kutyánál, pedig majdnem olyan szelíd volt, mint most Angie.
Erről a kis mocsokról azt szoktam mondani, hogy a betörőt hellyel kínálja és hoz neki kávét, hogy ellegyen, amíg a kutya összecsomagolja neki a szajrét... :)
Szóval egy kutyusom van, de újabban azt tervezem, hogy szerzek egy vizslát is (vagy dogot). Persze kivágnának vele együtt, de hátha nem.
Hogy ha fogzik, akkor mindenképp csak egy dolgot tudok elképzelni: rág. Én még olyan kutyát nem láttam, aki nem rág szét mindent, Angie is megette az összes papucsomat, mikor két hétig nem voltam itthon és közben megérkezett Ő.
Bát tény, hogy amikor kölykei voltak, akkor azok hárman együtt nem végeztek akkora pusztítást, mint az anyjuk annak idején... Hát nem tudom, mi a válasz a kérdésedre. Valaki más esetleg...?