_Napster Creative Commons License 2004.09.03 0 0 1116

A Kartago Tours esetében nekem az nagyon gyanús, hogy elég gyakran megszüntetik a charter járataikat úgymond az "érdeklődés hiánya" miatt. Lásd tavaly Ciprus-Larnaca, ezévben pedig Jordánia-Aqaba szeptember 8-tól pedig Marokkó-Agadir. Nem hiszem el, hogy senki ne akarna ezekre a helyekre utazni. (Azt már igen, hogy a Kartagoval nem :) ). Azt elismerem, hogy a jordániai piacra már szinte lehetetlen betörni a Jordán Tours miatt, de hogy Marokkó és Ciprus, ahova egy charter megy hetente ?!...  

Az egyik legnagyobb probléma a Kartagonál a légitársaság. Állandó késések (néha több mint 1-3 óra!, azaz szélsőséges esetekben akár 10), rossz menetrend (ezalatt a hajnali repülést értem). JÓ, most biztosan sokan mondjátok, hogy arról ők nem tehetnek igazán. Kérem szépen, akkor váltson partnert, vannak más charter társaságok is!

Én különben sohasem utaztam velük, ismerőseim voltak, a kritikák vegyesek. De nem  kimondottan a megbízhatóságáról híres egy iroda.  Másik gyakori probléma a Kartagonál, hogy nem a befizetett szállodába raknak. Ez főleg a djerbai útjaiknál szokott lenni (lásd Djerba topic). 

Nekem a Best Reisen jött be, én évek óta velük utazom, őket tudom ajánlani mindenkinek. Sharm el Sheikh esetében pedig nem nagyon válogathatunk: Best Reisen/Medina, OTP Travel vagy Kartago Tours. Én másról nem tudok.