Mcc1010 Creative Commons License 2004.09.02 0 0 4

Sajnos nekem többet kellett a műsorból megnéznem, mint amennyit akartam. Kb. a műsor közepén kapcsoltunk át az RTL-re és 5 perc alatt nagyon felhúztam magam azon a bénázáson, amit Marsi levágott. Folyamatosan nyávogott és össze-vissza beszélt. Ennyire szervezetlen műsort is régen láttam! Senki nem tudta, hogy mi fog következni, kit kellene kérdeznie és hogy mit is mondjon a nézőknek. Jobb lett volna, Marsi sem érzi úgy, hogy márpedig neki folyamatosan kell beszélnie. Néha, amikor semmi mondanivalója nem volt, maradhatott volna inkább csendbe! A legidegesítőbb tényleg az volt, ahogy Dávid anyukájával / -hoz beszélt. Miért nem lehetett békén hagyni azt a szegény nőt? És a közvetítés is csapnivaló volt! Idekapcsoltak-odakapcsoltak, csak éppen a lényeget nem mutatták a víz alatt!

Dávidkánk azt nyilatkozta, hogy ő nem azért csinálja, mert vonza a veszély és nem is pénzért, hanem hogy szórakoztasson! Szerintem ez abszolút nem volt szórakoztató! Nevetséges! A nagyok általában legalább valamicskét mutatnak a dolgokból. De ennyi erővel bevághattak volna egy reklámot is, miután beleengedték a Dunába Merlinit: ("Most reklám, de miután a búvárcsoportunk kiszabadította a betonból Merlinit, azonnal visszakapcsolunk ide, hogy Önök is végighallgathassák, miközben Marsi Anikó sipítozik"). Ez olyan, mintha egy bűvész egy kártyatrükköt úgy csinálna meg, hogy közben kizavarja a nézőket a teremből, aztán amikor elkészült a "varázslattal", akkor visszahívnák a nézőket, hogy na gyertek és tapsoljatok!!!

Az sem volt gyenge, hogy ott cirkált egy csomó motorcsónak a Dunán, de Dávid mindenképpen a helikopterre akart felcsimpaszkodni! Azt az őrült hosszú bénázást csak azért, hogy megmutassa, hogy milyen faszagyerek!!!

Marsi Anikó viszont tényleg saját magát is alulmúlta, amikor Dávid elé odanyomták a hideg pezsgős poharat és teljesen mindegy volt, hogy a srác remegett a hidegtől, fogni nem tudott a kezével, totál kimerült volt, mégiscsak rá erőltette azt az egy kortyot. Nagyon nagy élmény volt! Köszönjük!