Kdusán Creative Commons License 2004.09.01 0 0 3429

Nekem a sport hobby szinten megmaradt, alapvetően az egészségem miatt csinálom, azonban már nagyon "light"-os formában. Maratont futok...

 

Na, azért a tavalyi 3:36, amit a pesti Kaiser's-en futottam, ugyan nem egetrengető, mégis óriási élmény volt (1 hónap múlva, okt.3-án újra végigcsinálom!). Nem is beszélve a Marathon-Athén futásomra idén áprilisban(ez nem verseny volt).

 

Tudod, az életem szorosan összefonódik a sporttal (mint cselekvő, aktív ember), illetve hivatásomból adódóan (orvos-közgazdász) alapvetően a megelőzés, a prevenció vált a szakterületemmé(hiszen tapasztaltam és láttam az orvosi szakma határait). Ebben dolgozom, saját vállalkozásom van, és nem a gyógyszerek felírását és a betegek műtését választottam, hanem azoknak segítek, akik rájöttek, hogy a saját egészségükért saját maguk tehetnek a legtöbbet. Ja, és anyagilag is kimondottan jövedelmező szakmáról van szó, reklám-marketing tevékenységet végzek (tudnék segíteni az eziránt érdeklődőknek)!

Akinek a téma megmozgatta a fantáziáját, az írjon a mail címemre.

 

 

Ui.: a kommentátorkodás az én esetemben igazán hobby-nak nevezhető (hmmm, ez is!), valamit visszaadhatok az atlétikának, amitől oly sokat kaptam az életemben. És nagyon örülök, hogy a reakcióitok, véleményeitek alapján sok hasznos dolgot tudunk Gáborral közösen megosztani Veletek!

Előzmény: dandruff (3428)