Gillian Creative Commons License 2004.08.31 0 0 255
Hahó, mindenkinek !

Csak gratulálni tudok, a téma frivol jellege ellenére nagyon kúltúrált elemezgetésre került sor. Sokat nevettem - nem Rajtatok, hanem a szellemes stíluson.

Egy kis OFF. A sapkás vicc Hofi: nyuszi, róka, farkas az erdőben, kicsit hosszú és nem is tudom pontosan leírni, a lényeg, hogy a két előbbi mindig talál okot arra, hogy megverje a nyuszit, pl. akkor is, ha van rajta sapka, akkor is, ha nincs. A vége a lényeg:
- Te róka, verjük meg megint a nyulat.
- Most meg mér verjük meg ?
- Kérjünk tőle cigarettát. Ha füstszűrőset ad, akkor azér, ha nem füstszűrőset, akkor azér.
- Jó.
Találkoznak a nyúllal.
- Te nyúl ! Adj egy cigarettát !
- Milyet parancsoltok ? Füstszűrőset vagy füstszűrő nélkülit ?
- Nézd az annya istenit, már megint nincs rajta sapka ...
ON


Kedves NP !

Tudom, itt főként a nők véleményét kérted elsősorban, ennek a kritériumnak még talán megfelelek :), de egyébként nem tudok segíteni. Két okból sem:
1. Valóban fontos a kommunikáció. Egyetlen esetben nem: ha olyan elsöprő a szerelem, hogy mindent pótol :), vagy ha mindkét fél "technikás" és érzelmek nélkül is frankón el tudnak menni :).
2. Asszem, én ölég szerencsés vagyok, de eddig még sosem voltak orgazmus-problémáim. A 20 mp-es aktus is lehet tökéletes (hangulattól függően), meg a jóval hosszabb is. Lehet, hogy azért, mert én eddig csak azzal feküdtem le, akibe szerelmes is voltam. Egyéjszakás kalandom még nem volt, de egyszer kipróbálnám :).

Őszintén szólva, a meglepetés volt az első reakcióm a topikindítóra, mert én sem hittem volna, hogy van olyan, hogy egy pasi nem megy el ... hiába, mindig tanul valamit az ember lánya.