folio Creative Commons License 2004.08.31 0 0 701

Sajnálom, hogy ennyit értettél az egészből. Nem veszed észre, hogy aki kizárja a másikat, nem én, bocs szerinted „TI” (hiszen rajtad kívül csak ilyenek vannak, egyenként beszélni sem érdemes róluk), hanem TE vagy.

Nézd meg mennyi konzekvenciát varrtál a nyakamba, anélkül, hogy bizonyos dolgokról beszéltünk volna. A világra valóban sok szenvedés vár lásd a (hogy idézzelek: hiteltelen, meghamisított eredetileg sem elfogadható) biblia Jelenések könyvét. Sok-sok TE-ről is szól.

Te beszélsz CSerfára! Te, aki semmit és senkit nem tud elfogadni, csak a saját pillanatnyi látását? 

Annyira sem becsülöd a veled beszélőket, hogy képes legyél egy személynek és nem TI-nek tekinteni. Belátom valóban a legjobban magaddal tudsz beszélgetni, a beszélgetés alapja és konzekvenciája mindíg az, amit éppen jónak tartasz. Ezért tkp. nincs is olyanokra szükséged (mint pl. én/ti), aki(k) nem erősíti(k) a te követhetetlenül változó elképzeléseidet. 

Isten nem várja el tőlem, hogy vad agyalásokba bonyolódjak a személyéről, pontosan tudja, hogy mik a határai a gondolkodásomnak, hiszen ő teremtett. Olyan előzékeny volt, hogy küldött számomra egy bibliát, amiben bemutatkozik, elmondja, hogy ki ő és mik az elvárásai, mi volt a múltban, milyen lesz a jövő, és miután már bizonyított is, nincs okom kételkedni a szavában. 

Nem akarlak megbántani, de csak ismételni tudom magam gyerekes dolog, ahogy és amit pillanatnyilag csinálsz.

Shalom folio

Előzmény: Norcrys (698)