NB2 Creative Commons License 2004.08.30 0 0 95

Hát sajnos nem ez volt az mtv legjobb olimpiája. Sokan szídták a közvetítést én is megteszem. Össze-vissza egyveleg volt az egész. Nem igazán volt koncepció, max annyi, hogy adjuk a magyarok meccseit. Adnak egy kosármeccsből egy félnegyedet, később a tornából egy picit, aztán rsg, kézilabda, a magyarok meccseit leadják naponta 10x. Szerencsére volt ZDF, TVE és Eurosport, DUNA hogy a labdajátékokat, meg az atlétikát tudjam sasolni. Nem szeretem a tornát, de ha az mtv azt mondta volna, hogy adnak 2 óra tornát, ok, akkor elfelejtem, illetve a torna hívők sasolhatták volna. Az utsó 2 napban szerencsére azért adtak labdajátékok döntőit, de szerintem csak azért mert nem nagyon volt már más.

 

Riporterek:

Hajdú B. István: ISTENCSÁSZÁR. Minden közvetítését öröm volt hallgatni. Poénok, tudás, szabályok ismerete. A vizilabda végén meg szerintem elsírta magát.

Egri Viktor: én azon őrültek egyike vagyok, akik a foci eb-n bírták, de itt nem alkotott maradandót. sajnos a kézilabdaszabályaival is voltak problémái, és ebben a gyors játékban nem ültek annyira a poénjai.

Faragó Ricsi: szerintem átlagos volt, de nem tudta azt nyújtani mint amit HBI

Szántó Dávid: én bírom a búráját, mégha néha vinnyog is, de zárón is poénkodott, röhögtem

 

NagyPöri Komlósi Gábor (aki a záróünnepélyen is ott volt, egy mp-re véletlenül az ő nevét írták ki az egyik énekesre:)))) ): borzalom. azt a nagyképű dumákat amit levágott főleg asztaliteniszben. A legdurvább a női öttusa volt. Tuti, hogy ő kérte, hogy egy órával előbb kapcsoljanak oda a futásra, mikor 5 percig semmi nem történt. Elég lett volna odakapcsolni mikor VZS elindul

Mágis kedvenc: Megalszikaszájábanatej Vitray Tamás: Jó lenne ha belátná, hogy nem való a közvetítésekbe. Én egy magyar aranyéremnek igenis örülök, és azt várom a riportereknél is, hogy örjöngjön. Natasa és Kati győzelménél éppen csak felemelte a hangját. Nem tűnt volna fel, ha nem aznap lett volna szerencsém látni a 4x100 ffi döntőjét és Gyulai Miklós üvöltött, mikor az utolsó váltásnál a brittek vezettek. Nagyon jó volt. Izgalmas, magával ragadó, pedig egy deka magyar nem volt ott. Egyébként ő is jól nyomta az atlétikát látszott, hogy ért hozzá.

 

A többiekről azért nem nyilatkozom, mert annyi eseményt nem láttam velük. Bár Csisztut még most sem löknék ki az ágyamból, mégha néha butácska is szegény, de a didkói...:)