Fine Tune Creative Commons License 2004.08.30 0 0 239

"A szerencsétlenül járt olimpikonnal, mint ahogyan azt már biztosan tudjuk, a következők történtek. Szerette volna az aranyérmét ünnepelni. Tele volt feszültséggel, kirobbanó életörömmel, a lazítás lehetősége kartávolságra volt tőle, amikor elvitték egy kalitkába, meztelenre vetkőztették, s vizeletet kellett magából kisajtolnia több ember szeme előtt. Állítólag megfogdosták nemi szervét, hátha bele van építve valami vizelet-visszatartó kütyü, benyúltak a végbelébe is, mert sokan akarták már onnan is megmanipulálni a végeredményt."

 

Na persze, a szerencsétlen sportoló tegnap jött ki az oviból, fogalma sem volt arról, hogyan zajlik egy dopping vizsgálat. Még soha életében nem volt ilyenen. Ó jaj, megfogdosták a tökét, benyúltak a seggébe, lelki trauma érte.  

 

Nem védeni kell, hanem elzavarni jó messze szakvezetőjével együtt. Nem véletlen ilyen kemény a dopping vizsgálat és nem véletlen kell kihugyozni az értékelhető mennyiség többszörösét. Teljesen igaza volt Schmidtnek, hogy nem áll már ki a sportoló mellett. Egyébként hallottam nyilatkozni menet közben, a legutolsó percig védelmezte, amíg lehetett. Azért mert egy sportoló csal, nem Schmidt a hibás. 

 

 

Előzmény: denci (1)