Quadratus Creative Commons License 2004.08.30 0 0 111
Agyas Bubu - Szerintem igazad van. A nemet es magyar erok haduzenet nelkul tamadtak az oroszra. sot, a nemet fel meg jogtalanabbul jart el mikor megszegte a Ribbentrop/Molotov megnemtamadasi egyezmenyt. O"k mar csak ilyenek, mit nekik uebermenscheknek a gerinces, becsuletes eljaras?
Nagyon elterjedt volt a naci propaganda a Karpatok alatt is. Igy igen sokan magukeva vettek a hitlerizmus agyalagyult badarsagait, ezzel aztan telebeszeltek a ko:vetkezo generacio(ka)t is - ok aztan ko:ro:mszakadtaig vedik a nacikat, mert keptelenek elfogadni a tenyeket.
Mint elozo soraimban mar vazoltam, a magyar "szovetseges" igenis ocsmany banasmodban reszesult a nemettol, es meg rosszabb nezett ki. Nem eloszor es nem utoljara, hiszen jo reszet az orszag tortenelmi bajainak a nemet/osztrak felek megvetese es rablasa femjelezte.
Nos, ettol mentette meg Mo-t a Szovjet. Tette ezt szamtalan halottja aran, ha jol emlekszem ugy 20 millio orosz vesztette eletet. Ezt persze, hogy illene valamifelekeppen megkoszonni, rola megemlekezni, node ez mar becsulet es tisztelet dolga.
Előzmény: Agyas Bubu (108)