CSerfa Creative Commons License 2004.08.26 0 0 686

Kedves Folio!

Valóban nem utálom Norcryst. De társa sem leszek hitbeli dolgokban, reménytelennek tartom.

A polgári életben azonban akár egy sört is megiszom vele, Dankeloval (aki meleg, és nagyokat balhézunk) is lementem volna, noha én nem vagyok meleg, és ilyesmi, pusztáén becsültem emberi küzdelme, őszintesége miatt, sőt, sajnáltam (remélem, nem sértem meg) olykor önpusztító dolgai miatt.

De ettől hitbeli dolgokban nem értettem egyet vele, sőt, volt olyan vitamódszere-megoldása is, amivel nem (engem is moderáltatott egszer, ilyesmi).

Noscryst is elég őszinte embernek vélem, és, ha nem akar társam, haverom lenni, semmi bajom nem lenne vele. Csak ne így próbálkozzon, mert így nem megy semmire. Hallod, Norcrys?

És soha el nem ismerem, aki ott hagyja Jézust, a keskeny utat, szélesebb, meg más úton is jár, hogy reménye lenne, ez így marad, nem vonom vissza. Attól még nem hitbeli dolgokban nem utasítom el.

E fórumra azonban hitbeli dolgokért járok, és csak elvétve jön szóba oolyasmi, ami nemn ez.

Hanem, ha már off, és nem is hitbeli, volt ám egy denevérünk, igaz, csak a szúnyoghálón kívül. Petike nagy örömére. Be is linkelem a képét, bizony, még a fogai is látszanak:

Denevér lakásunk blakán, a szúnyoghálón

Nagyobb kép

CSerfa

Előzmény: folio (685)