folio Creative Commons License 2004.08.26 0 0 685

Norcrys nagyon sajnálom meg kell vallanom nem utállak, nem akarlak térítgetni, amit nem akarsz megérteni abból amit eddig mondtam, nem fogom ismételni. Ha CSerfa utál (amit nem hiszek, mert valóban nagyon jó fej) ő dolga, ezért az is-t nem veszem magamra.

 

Ha úgy gondolod hogy hagyjalak a magad útján járni, mondd és többet hozzád nem szólok. Nem muszáj bizonygatnod, hogy csak egy van belőled, mert mindnyájunkból csak egy van, nem ÉN és a többi TI, hanem ÉN, TE, Ő.

Nézd meg hányszor vonsz össze nemtudom kikkel, az ortodoxtól kezdve már mindenhová besoroltál, hogy a magad különállását bizonyítsad. Egyszerű hasonlat, de megáll: Egy igazán erős embernek nem kell állandóan megverni mindenkit, hogy bebizonyítsa milyen erős, mert tudja! Remélem érted mit akarok ezzel mondani.

 

Ha hamisnak tartalak akkor megmondom, őszintén szólva igen utálom mikor olyan gondolatokat tulajdonítanak nekem, amit az illető maga talál ki. Nézd meg ebben a kis eposzodban hány feltételezés van, amit nekem tulajdonítasz, pedig te találtad ki.

Látom most lázadó időszakodat éled, mikor tűzön-vízen keresztül be akarod bizonyítani, hogy az agykontrol és a biblia abszolút nem ellenkezik egymással (de ellenkezik), hogy te aztán tök más vagy mint az összes többi stb. 

Az agykontrolért elég nagy árat fizettem, de persze mindenki a saját kárán tanul, hát hajrá!

Nem vagyok könnyen menekülős fajta. De te miért szereted ezt az „én vagyok a keresztények réme” szerepet? olyan gyerekes dolog. De ha ragaszkodsz hozzá, csakis a kedvedért: borzassssztóan megijedtem tőled. (Így jó?)

 

Szeretettel üdvözöllek folio

 

Előzmény: Norcrys (684)