Tomacius Creative Commons License 2004.08.26 0 0 2506

Sziasztok!

 

Sajnos a nyáron a figyelemem minden felé irányult, csak nem az angol alsóbbligás labdarúgás felé. Rengeteg dologról lemaradtam, de most átolvastam a számomra új hozzászolásokat.

 

A Plymouth álomrajtot vett a ligában (aminek a nevét még mindig nehezen tudom megemészteni), igaz a ligakupából megint kiestünk az első körben, ahogy mindig az elmúlt majd' 15 évben.

 

A keret, ahogy néztem kibővült, kimondottan jó igazolások történtek, bár egy-két játékos elengedése szíven ütött (pl. Ian Stonebridge). Nem is lehet olyan szűk kerettel a div1-ben vitézkedni, mint ami korábban volt. Sérülések esetén szükség lesz mindenkire.

 

Érdekesség, hogy a nálunk korábban sikeredző Paul Sturrock fél év után távozott a Southampton-ból, szerintem megbánta, hogy nem maradt. Szerencsére Williamson is érti a dolgát.

 

Remélem van még lehetőségem csatlakozni a tippelős játékhoz, ha nem is a kezdőpontszámmal. Viszont úgy néz ki a következő év során a hétköznapi internethozzáférésem teljesen bizonytalan, úgyhogy meccskijelölést sajnos nem tudnék vállalni.

 

Várom válaszotok!

 

COME ON YOU GREENS!