lomposfarku Creative Commons License 2004.08.26 0 0 346

 

Simply!

 

A fórumokon a meggyözhetetlenség és félreértés attól is van, hogy nincsen meg a vitatkozó felek között a metakomunikáció..amiről láthatná a másik sértést vagy csa valamit zsigerből vágott hozzá valaki.

Nyilván az elsőt véli mindenki és erre vadul be.

 

A fórumok pszichológiájához nagyon hozzátartozik az álnév azaz a nick amely személytelenségbe burkolja az embert.Igy könnyedén elküld bárkit melegebb vidékre mig személyes ismeretség folyamán "viselkedik" ahogy "illik".

 

És végezetül amit nagyon sulyós problémának látok nagyon sokan nem társalogni vagy vitatkozni jönnek fel hanem kimondottan belső feszültségeiket itt élik ki az ismeretlenség és "büntethetőség" miatt.Ezek a nagyon elvadult gyáva figurák aki az emberiség lelki szemétszórói, olyanok mint az ingyenes ujságok amelyek eltömitik a levélládának minden zugát a fontos levelek elől is vagy mint a spamok a neten kapsz 30 levelet naponta aamiből 2-5 a tied a többi szemét.

 

Ezeknek a pszichológiai szeméttel telitett embereknek valahol a mentálhigiénés központokban kéne terápiás célból egymással komunikálniuk hadd lássák milkyenek is ŐK mint egymásnak tükreik.

 

Többségében észrevettem nehéz fényszögeik vannak a szaturnusz nap mars-plútó és a mercur vagy a 3 ház és ikrek vonzatában. (komunikáció kontra agresszió)

 

Szia:))

Előzmény: Simply Red (306)