agardianya Creative Commons License 2004.08.26 0 0 45

Szerintem senki nem vár a sportdiplomáciára (úgyis hiába) hanem ha a vívó vív a boxoló boxol, akkor smitték meg a saját dolgukat végezzék. Ha kivitték ezeket a sportolókat akkor felelősséggel tartoznak értük, akkor is, ha koxolnak, legyen már egy kicsit ez az ő felelősségük is, végülis nem osztálykiránduláson vannak . Reagáljanak, tisztázzák a helyzetet, ha meg "szerintem koxolt, ne feszegessük a dolgot"-féle sumákállapotot választják, akkor meg mit csodálkozunk ha mindenki annyit fog fel a nemzeti színű zászlónkból, hogy a magyarok azok nagyon egy tisztátatalan nép, ráadásul milyen primitíven tiltottszereznek, legalább a mi termékeinket használnák. Emiatt dolguk, nemcsak konkrétan Fazekas miatt, hanem mert az ország sportéletét képviselik. Mint magyaranyapolgár is elvárnám, hogy tudjam, hogy pl. Fazekas sáros-e vagy nem, mert könnyebb lenne azt feldolgozni hogy hülyeséget csinált, attól még nekem sportember maradna, csak gondolnám hozzá, hogy nem egy bonyolult ember, mint ezt a szegénymagyarokkal mindent meg lehet csinálni maszlagot. Amúgy meg meglehet.

Előzmény: qwertz (24)