Fradi79 Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110379

Vaker, vaker és megint csak a vaker...!

 

1-0-ás előny birtokában de könnyen nyilatkozták, hogy nem játszanak tizenegyesre, hanem gólt akarnak rúgni... lófaszt, max. szerettek volna, de a kettő nem ugyanaz.

 

Semmi nem utalt arra, hogy magunk akarjuk a kezünkbe venni a saját sorsukat, megint az ellenfélre bíztuk magunkat, megint...

 

A küzdelemmel, hajtással nem is volt probléma, de én azt hittem, hogy tényleg győzni megyünk. Ezt arra alapoztam, hogy az összes eddigi meccset élőben láttam,

és ( ilyet nem éreztem nagyon régen ) a játék képe alapján képesnek éreztem a társaságot a bravúrra. A baj csak az, hogy én az egészet ( a játék javulását ) Tőzsérnek tulajdonítottam, nagyon tetszett a játéka, igazi vezér volt, de mégsem játszott, miért nem ?

 

Beszari taktika, más nem is lehetett a vége! Csak kudarc és vereség!

A legnagyobb edzők azért a legnagyobbak, mert mernek kockáztatni, Csabánk nem mert, Kapic helyett Zováth, aztán meg lenyilatkozza, hogy megérdemeltük volna hogy eljussunk a tizenegyesekig... no comment, arra játszottak, be is bukták.

Ezért kell az önbizalom, hogy jól bekkeljünk, nem azért, hogy egy bátrabb taktikával is ki merjünk állni ?!

 

A csapatban hála Istennek nem csalódtam, de Csabában egy kicsit igen. Kudarcban volt részünk, mégsem azt érzem, hogy el vagyok keseredve, mert ha előre tudtam volna a felállást, ill. a cseréket, akkor 2-0-át tippeltem volna.

 

HAJRÁ FRADI!!!!