h3o Creative Commons License 2004.08.26 0 0 110352

Nem tudom, miért reménykedtek László Csabában, a lagymatagnak tartott Garamival sokkal jobb, színvonalasabb meccset játszottatok az ennél a Spartánál nem rosszabb Koppenhága ellen, a csalás ellenére. A lelkesedés most is megvolt, de a játék nem, és ezt túlzás lenne csak Gera hiányára fogni.

 

Biztos, hogy valami nincs rendben az edzőtökkel, ez látszott, amikor azt mondta, hogy Lipcsei nem fog többet hátvédként játszani, majd a következő meccsen ismét hátvédként játszott. Nyilván nem független ettől, hogy maga vallotta be, hogy minden meccs előtt az a Matthäus igazítja el őt, aki Lipcseire mániákusan hátvédként számít. Csak egy báb megy bele abba, hogy csapatát a válogatott kísérleti terepének használják.

 

Annak meg egy külföldről jött ifiedző számára is világosnak kéne lennie, hogy Bajevskivel nemzetközi szinten nem lehet mit kezdeni. Biztos, hogy nem szakmai okok állnak az ő igazolása mögött, ennyire senki sem lehet hülye, és pénz is lett volna egy normális csatárra, ha nem Zavadszkyra szórta volna ki. Amögött sem szakmai okok állhatnak, hogy Sowunmi a keretbe sem fért be, mondjuk a sérülten elvitt Lipcsei helyére.