Törölt nick Creative Commons License 2004.08.24 0 0 156

A stressz nagyon is természetes magyarázat. Nála megvolt az érzelmi és a fizikai stressz is együtt. A megalázó mintavételi körökmények, teljesen blokkolhatták a viezeletürítési képességet. Katéterrel valószínűleg elegendő vizeletet lehetett volna nyerni.

 

Ha jól hallottam, régebben Magyarországról valaki "hírt küldött" a NOB--nak és a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnek, hogy figyeljék őt, mert valószínűleg doppingol. Gyulai István szerint azóta üldözik a versenyzőt, minden nemzetközi verseny alkalmából. Tehát valszeg nem ez volt az első eset amikor megalázhatták.

 

Én asszem, hogy ebben az esetben a mintavételben való kötelező együttműködési kényszert értelmezték rosszul. Márcsak azért is mert a két eltiltott görög, meg még néhányan, nem vetették alá magukat a mintavételnek, simlis magyarázatokkal. Ő alávetette magát, együttműködött, míg el nem szakadt nála a cérna. A 25 mil pedig azért kevés, mert ez egy vizsgákatra elegendő, és nem tudják megismételni kétszer a viszgálatot, akár pozítiv akár negatív, és emiatt a doppingvizsgálat nem adhat ki, kontrollált (kétszer) eredményt.

 

 

 

Előzmény: AronSatie (153)