Törölt nick Creative Commons License 2004.08.24 0 0 79
Többszörös bepisilésem története + előzmények

---------------------------------------------

 

 

Még kamasz koromban lettem rá figyelmes, hogy felizgat a bepisilés. Eleinte még nem is tudatosult bennem. Valahogy arra lettem figyelmes, hogy felizgultam, ha egy bepisilt részeg embert láttam. Gyorsan megpróbáltam elhessegetni a gondolatot, hogy mi van izgató egy koszos részegen. Ráadásul mindegy volt, hogy férfi vagy nő az illető. Mondom, nem lehetek ennyire perverz, hogy bevizelt részegek látványára gerjedjek, miközben normális heteroszexuális ember vagyok monogám párkapcsolattal.

 

Később valamiért vizi sportokkal kapcsolatos információkat szerettem volna gyűjetni az interneten. Beírtam a keresőbe, hogy watersport. Az eredmény 95%-a erotikus tartalmú weblapok listája volt. Mondom, mi a fene köze van a vizisínek, az erotikához. Megnéztem néhány weblapot, s láttam, hogy bepisilős képek is vannak rajtuk. Kezdtem érezni, hogy ezek szerint nem csak engem izgat a bepisilés. Igaz azok a weblapok minenfajta pisilős szex-et tartalmaznak, de engem csak a ruhába történő bepisilés izgat, a meztelen az nem. Az csak annyira, mint egy normál meztelen erotikus/szexkép. Most már értettem, miért izgatott a bepisilt részeg látványa: nem a ronda ember, meg nem a részegsége, hanem az, hogy pisis volt a nadrágja.

 

Azóta, ha tele vagyok feszütséggel, a stressz levezetésképpen néha bepisilek, persze nem csak úgy véletlenszerűen, hanem nagyjából megtervezem. Nagyon izgat, s egyben ellazít is, amikor a meleg pisi átnedvesíti ágyékomat, fenekemet. Egy ideje fokoztam az izgalmakat annyival, hogy nem otthon, zárt helyeken, hanem kint a szabadban, utcán, ill. boltokban is elő szokott fordulni a "baleset".

 

Egy ilyen stresszes időszakomban megterveztem, hogy miképpen fog újabb baleset történni velem. Erre a célra mindig veszek nadrágot, s alsóneműt. Nem mosom őket, hanem kidobásra kerülnek. Így mindez megmarad az én titkom. Szóval vettem két normál farmernadrágot, két törölközőt, s két alsót. Gondoltam kirúgok a hámból, s két egymásutáni nap is hódolok titkos "szenvedélyemnek". Arra nem is igazán emlékszek, hogyan történt az első nadrág benedvesítése, de nem tűnt túl vészesnek a dolog, így széthajtva betettem az autó csomagtartójába, hátha a melegben megszárad másnapig, s akkor megspórolom az egyik új nadrágot későbbre. A szagtól nem kellett félnem, ui. ha sok ásványvizet fogyaszt az ember, alig-alig érezni bármit is a szinte színtelen pisin. Egyáltalán nem büdös.

 

Szóval eljött a nagy nap. Az első olyan nap - azóta még másik hasonló nem is volt -, hogy kint az utcán összességében ennyire összepisiljem magam. Végülis két nadrágot benedvesítve. Már előtte is nagyon dobogott a szívem, hogy siekrül-e véghezvinni a tervet. Átöltöztem, megittam két félliteres szénsavmentes vizet éhgyomorra, s elindultam az országúton. A tervem szerint addig megyek, míg már alig bírom, s bemegyek egy benzinkúthoz wc-re, de beragad a nadrág zippzárja, s így "balesetet" szenvedek a nadrágomba. Ahogy haladtam egy idő után kezdett egyre nehezebben elviselhetővé válni a pisilési inger. Már-már úgy látszott, hogy nem jön össze a terv, s előbb meg kell állnom. Az autóba azért mégsem kellene belepisilni. Aztán feltűnt egy benzinkút néhány autó bentállt a kútfejeknél, s néhányan voltak a shop-ban is. Megálltam, s kiszálttam, indultam be a shop-ba a wc kulcsáért. Szerintem már a járásom is furcsa lehetett, úgy feszített a hólyagom.

 

Gondterhelet arccal kértem a kutast, hogy legyen szíves adja ide a wc kulcsát. Ideadta, s mondta igyekezzem. A wc felé már alig vártam, hogy ellazulhassak, s érezhessem, ahogy a meleg pisi elkezd szivárogni az alsómba. Odaértem az ajtóhoz, s elkezdtem kinyitni az ajtót, miközben pár csepp pisi már elindult a szabadba. Hiába kellett nagyon pisilnem, ez volt az első eset, ilyen nyilvánosan. Kicsit nehezen indult meg. Bementem, s elkezdtem lefelé húzni a zippzárt, miközben szabad folyást engedtem a "dolgognak". Gyönyörű, s izgalmas érzés volt, ahogy a meleg pisi terjedt a fenekem és a lábam szára felé. A kék farmeren terebélyesedő sötét folt és sáv jelezte, hogy megtörtént a "baleset". Nem hagytam, hogy teljesen összepisiljem magam, de azért tisztességesen könnyítettem hólyagom feszítésén. A nadrág szára a lábam között jó széles sávban benedvesedett, majdnem a cipőmig. Pár csepp a földre is került, azt feltöröltem papírtörlővel. A félig lehúzott zippzárt visszahúztam, kijöttem a wc-ből, s kissé sietős léptekkel indultam vissza a shop-ba visszaadni a kulcsot. Nem tudom, hogy észrevették-e a "balesetet", azért a kulcs visszaadásakor megemlítettem, hogy beszorult az a fránya zippzár. Majd ismét sietős léptekkel az autó felé indultam. Ekkor már biztosan észrevehették mi történt. Csakúgy, mint az éppen tankoló autókból. Beültem az autóba a már az ulésre készített törölközőre, s tovább indultam. Kicsit ciki volt a helyzet, de nagyon izgi.

 

Pár kilométerrel arrébb megálltam, hogy megtörölközzek, s visszavegyem normál ruhámat. Hátramentem a csomagtartóhoz, s

észrevettem, hogy a tegnap betett pisis nadrágon már nem látszik a folt, s már majdnem száraz, kissé nyirkos. Újra feléledt bennem a kisördög, s inkább erre a nadrágra öltöztem át, hiszen már újra kezdett feszülni a teljesen ki sem ürített hólyagom.

 

Az volt az új terv, hogy kisebb falvak kisebb boltjaiban veszek ezt-azt, s közben melegen tartom a lábam közét. Így is lett. Mindig csak egy kis pisit engedtem be, s lassan, de biztosan nőtt a pisifolt a lábam között. Nagyon izgató volt. Főleg az, hogy a normál szemmagassághoz képest alacsonyabban ülő péntáros észreveszi-e, ill. hányadik boltban veszi észre, s mekkora foltnál. Eleinte nem is volt nagyon feltűnő, olyan volt a folt, mintha normálisan lenne sötétebb a farmer. A negyedik boltnál már egyre többet engedtem be, s már a combom elején is nedves volt a nadrágom. A bevásárlókosár azért részben takarta de nem a pénztárnál. Valamint a fenekem felé is terjed a folt, így hátulról is fel lehetett már fedezni alkalmasint, mi is történt velem. Izgi, ahogy szivárog a meleg pisi az ember nadrágjába, miközben éppen fizet a pénztárnál. Aztán a boltból kifelé már nem volt semmi, ami takarjon, így a kint parkoló autókból egy nyuzukis elkezdett méregetni. Valószínűleg először nem hitt a szemének. Még bementem kb. két kis boltba de addigra már eléggé lucskos lett a nadrágom, s nem is igazán látszott folt, csak az, hogy valamiért "nedves" az egész nadrág.

 

A kis kalandtúra nagyon jó stresszoldó volt. Azóta nem pisiltem be, bár ismét sok stressz ér, s egyre inkáb szükségét érzem egy újabb kalandnak...