technoklima Creative Commons License 2004.08.20 0 0 1658

Üdv Buzablans!

A készüléked minden valószínűség szerint gázhiányossá vált. A beltéri egység egy jelentősrésze lefagyott és deres a nyomó- estleg a szívó vezeték is a kültériben. Gázhiányos állapotban nem tanácsos üzemeltetni, mivel nehézkessé váhat az olajzási rendszer, ami a kompresszor megszorulásához vezethet.

A probláma nem életveszélyes, de azért siettesd a szerelőt.

 

BLUEYE!

A klímád minden jel szerint normálisan működik.

 

LMR!

 

Az elpárologatató  tisztításához megfelelő vegyszereket bármely hűtéstechnikai szaküzletben vásárolhatsz. A Tesco nem az. Nem mindegy a szer hatásfoka, műanyagot, fémet ne támadjon meg, hosszú ideig hasson stb. Ha betartod a használatát sterimora sincs szükség. 

 

K2LACI!

 

Ha rám hallgatsz nem meditálsz a Dimarson klímán. Még van egy-két típus amin szintén nem érdemes meditálni. Ha olyan klímám lenne, amit éjszaka nem tudok használni a hangja miatt ( holott akkor érne szerintem valamit ), láncfűrésszel darabolnám le a falról, az eladójával együtt, aki rámsózta.

30-40 ezer Ft-ért nem lehet használható berendezést vásárolni. Javaslom dobj hozzá még jövő nyárig valamennyi stexet és nézz egy kategóriával jobbat.  

Előzmény: Buzablans (1639)