Gabzi Creative Commons License 2004.08.18 0 0 117

nem is tudom, tán a nesönelen volt egy film, lehet hogy keverem más fajjal, de lehet hogy farkasokról volt benne szó.

Hogy vadon megfigyeltek egy csapatot, és egy nőstényt (?) annyira szekáltak a társai hogy a megfigyelők kénytelek voltak befogni, és orvosi ellátásban részesíteni. valamelyik végtagját le kellett vágni tőből. mikor felgyógyult visszaengedék a társai közé, azok az idegen szagok miatt teljesen kiközösítették. úgyhogy jó ideig csak kullogot a csapat után. az általuk elhagyott dögöket ette. aztán ha jól emléxem valamilyen okból visszakerült alfa pozícióba. minden esetre teljesen felül tudott kerekedni a "fogyatékosságán".

szóval az itteniek amcsik? de ami nekem tetszik, az nem ilyen, és nem is olyan mint a képeken. :I az olyan mááás. :)) a bunda tömött fehér alapú, a gerinc vonalon halvány ezüst sáv, a pofán a rajzolat szintén ezüst, de még halványabb mint a gerincen.

ez most tudom baromság, elvégre én is olvasom Konrad Lorenz könyvét, de az mármár Huskys színeket mutatott. persze a szeme, és feje egyértelműen farkas volt. És gyönyörűűűűű.  

Előzmény: naillight (115)