stika, a kivonulasi ido feler tuzoltasageval... a 0 perc tenyleg tulzas, de a 3 mar nem :)
garage, persze, hogy a sajtóosztály a hibás... Én régebben bűnügyi tudósító voltam, brfk-s engedéllyel, ami tényleg másra nem volt jó, csak bemenni a kapsra :)) Nekem nagyon rossz volt a kapcsolatom a sajtóosztállyal, miután elment onnan a Zsolt, mert a banda ami ott maradt elégé etikátlan és gusztustalan. Ha a "gerinctelen" kifejezés jelent valamit, hát akkor tudhatod...
Na persze, lehet, hogy te is ott dolgozol, vagy vannak itt onnan, de nem kulonosebben zavar :))
Abban nem hiszek, hogy "A rendőrség elég sokat próbál tenni ennek megkadályozására"... Nem is igazán kell.. Ez mindenhol így működik, csak akkor van a bibi, ha túl sok mindent mondanak olyan újságírónak, aki hülye :)
Az URH lehallgatás nem veszélyes. Nekem ott logott a radiom a dereksziamon ahanyszor bementem a kapsra :))) Minden bunugyisnek van ilyenje, sot meg keklampa is a kocsiban. Kapcsolataik reven megengedhetik maguknak. Urh lehallgatasa miatt ujsagiro ellen meg soha sem indult eljaras. De persze, ha valakire megharagszik a sajtoosztaly...