morpet Creative Commons License 1999.06.03 0 0 253
Helló MarK!
A Gyengédent most már sokszor meghallgattam. Üresnek én nem érzem a számot, és mind a szöveg, mind a zene nagyon ott van. De az énekestől sokkal többet vártam. Én sem akarok senkit megbántani, de nem most kezdte az éneklést, a Gyengéden sem vadi új szám, a '99-es változattól már elvárható lett volna, hogy a hangok tisztán szóljanak. (Apu hitetlenkedve kérdezte, hogy "ez a hamiskás hangú énekes" Populär lenne?) Egyébként pl. a Munkások legelső verziójában még B. Norbi hangja sem volt kifinomult, de sokkal precízebben szólt. Elismerem, a Gyengéden nehéz darab, nem könnyű dallamokat kell benne énekelni, de akkor is... Nővérem szerint a "szép és megható" ritmikussága elég sután hangzik, igaza van. Na, ennyit a kritikáról, de azért el kell mondani, zeneileg igényes a Gyengéden, amúgy pedig q. jó szám.

Még valami: a Lobog a léptem mindenki kedvenc formátumában letölthető ezen a címemen, vagy az Első Populär honlap hanganyagok oldalán. (Ha még lenne valaki, akinek nincs meg ez a Populär műremek.)

Mark: ami az olvasók korfáját illeti, én júliusban leszek 22.

AntiLooP: Martin tényleg isteni. Talán eretnek gondolat, de a 98-as koncerteken Martinnak sokkal magabiztosabb, tisztább már a hangja, mint Dave-nek. A KROQ rádiós felvételen egyértelműen Martin Sister of night-ja viszi a pálmát, SZVSZ. (A link igazi csemege, ha van még valaki, aki nem járt az orosz kiscsaj MP3 paradicsomában.)
Hi!

Előzmény: MarK (247)