Kletta Creative Commons License 2004.08.17 0 0 235

Kedves Alfonz!


Én sem tudok DVD-t másolni vagy digitalizálni, de ha Bernardo Cellini lemásolná Önnek a lemezeinket, azt nagyon megköszönném. (Sajnos a beszélt francián kívül semmilyen hang vagy felirat nincs rajtuk, még írott francia se.) Még amikor magyarul ment, akkor egyszer talán a 14. rész második felét is fölvettük videóra; remélem, még megvan, és meg is találom, de nem tűnik túl valószínűnek. Mindenesetre azt is szívesen kölcsönadnám bárkinek, illetve talán le is tudnánk másolni.

Hétfőtől már Budapesten vagyok; sokat fogok a Műegyetemen, apám munkahelyén internetezni, ott kölcsönadhatnám a DVD-ket.
Szívesen fordítok franciából (németből még inkább, angolból leginkább), de ez csak a semminél jobb. Előre is köszönöm a segítségét.

 

Egyébként én is csak azt tudom, amit itt és egyéb fórumokon olvastam. Szeptembertől remélhetőleg újra él majd a http://www.elsullyedtvilagok.tk cím, ahonnan le lehet a magyar zenéket, illetve egy vagy két teljes magyar epizódot tölteni. Sajnos egyelőre nem találtam másutt magyar zenét.
Azt hiszem, eMule-lal a http://bleyna.free.fr/pages/episodes/mondesengloutis.php címről lehet letölteni francia részeket. Másutt is vannak különböző francia, angol és spanyol hang- és videófájlok; szívesen leírom ide a linkeket.

 

Jobbulást kívánok a lányának!

Kletta (Recski Júlia)

Előzmény: Senki Alfonz, maganzo (234)