moldvang Creative Commons License 2004.08.17 0 0 36

Hát tudod mikor a csoki válogatást olvastam már hangosan vihogtam:)))))

Szóval Nálunk is ez a helyzet a Milka jöhet a többi NEM szószerint kiköpi.

Story: közös séta más kutyásokkal az egyik srácnál volt ilyen americana  csoki az összes kutya+gazdik kapott, mikor Baukához ért mondtam neki, hogy Baukának ne adj nem eszi meg. Na ne már  mi az, hogy nem eszi????próba Bauka kiköpte. Mondtam, hogy csak a Milkát eszi meg, na ez hihetetlen összedobtuk a pénz és  vett a srác egy tábla Milkát. Mikor jött ki a közértből és mutogatta Baukának a tábla csokit a kutyám olyan szépen letette a posiját és vigyáz állásban ült, hogy csak úgy kerekedett a többiek szeme. Na  a kis drága kapott is belőle.

 

Tudod nekünk nincs ilyen kis állatunk mint a Stuart, de akkor szerettem meg Őket mikor 1 hétig gondoztam egy baráti család összes állatát + a kertet locsoltam.

Na van 2 kutyájuk, 2 macska, 1 papagáj, halak, és egy görény aki ketrecbe volt és minden nap mikor átmentem kiengedtem és futkározhatott. A végén már olyan aranyos volt, hogy mikor meglátott átölelte a ketrecének a rácsát és úgy várta, hogy kiengedjem. Meglehetet simogatni, felmászott a nyakamba, jó fej tök aranyos volt, mint az összes állatka. A gazdik meg örültek, hogy rendes voltam hozzájuk. A görényke sajnos pár éve elveszett, de az már a gazdi hibája volt, mert nyitva hagyta a bejárati ajtót és kisurrant a kertben azóta nincs meg.

 

Előzmény: macskaclub (34)