Törölt nick Creative Commons License 2004.08.13 0 0 30179

Hello mindenki!

Jó sokáig nem voltam, ez amiatt volt, hogy először Olaszországban voltam, aztán Szigeten, közben pedig elszaródott a netem és a gépem. De most minden király, be lett kötve az adsl, leirtottam a spyware cumókat a gépemről és újraraktam a windowst. Úgyhogy most nekiállok visszaolvasni, nem lesz kis feladat :)

Olaszországban történt egy kis baleset az arany kocsival: Haverom ment előttem egy vonóhorgos Vitoval. Elérkeztünk egy kereszteződéshez, ahol elég hegyes szögben csatlakoztunk egy főúthoz. Volt baloldalt egy járdasziget, ami tele volt nőve növényekkel, nem lehetett látni semmit. Haver kimegy lendületből. Én lelassítok (kb 10 méterre voltam mögötte), nézem hogy jön-e valami, nem láttam semmit (nemtom ő hogy láthatott volna bármit is, lehet hogy csak tippre ment ki :)). Gurultam előre, látom hogy jön egy biciklis, ami össze-vissza kacsázott. Nem jött autó, gázt adtam, majd előrenéztem. Ekkor láttam, hogy a haver áll a zebránál és engedi át a puhatestűeket. Megállni nem tudtam, kb 20-szal dirr. A lököse egy kicsit elhajlott (úgy, hogy a rendszámtáblával találtam el a vonóhorgot), nekem meg ugye a rendszámom leesett, a lökös picit megrepedt és leficcent előre kicsit. Hazajöttünk, elviszem Szikihez, leadom. Másnap kapom a telefont, hogy az egész lököst cserélni kellett, mert akkorát kapott a vonóhorogtól, hogy a leghátsó megmunkált alumínium cumót is cserélni kellett. Végösszeg 116 rugó :(

Aztán szintén az aranyban meghalt az aksi, zöldről bebikáztam, aksi csere Szikinél. Zöld kocsin apróságokat kellett csinálni, úgy mint sárfogó gumi visszarakása, mert egy csavar elengedett és lifegett a cucc, a légkondi ledobott egy csövet, azt visszarakták, hátsó dobot cseréltek. Dióhélyban ennyi :) Most pedig jön a visszaolvasás... ;)