kukucs33 Creative Commons License 2004.08.11 0 0 110

No, akkor aki "túlzottnak" érzi a korábbi véleményemet:

 

Láttam embert egy autóroncsban, amikor 7 (hét!) tűzoltóautónyi tűzoltó + 2 v. 3 rohammentőre való mentős, orvos próbálta több, mint 3 órán át menteni az életét, kiszabadítani a roncsból. A vétkes vezetőnek semmi komoly baja nem történt, csak éppen elbambult miközben zenét hallgatott és nem állt meg a STOP táblánál, így rálökte a védett útvonalon haladó, megkülönböztető jelzéseit haszáló rendőrautót egy ház sarkára. Az egyik rendőr örökre nyomorék lett, a másik pedig meghalt.

A vétkes vezető NEM SZÁNDÉKOSAN szabálytalankodott "csak" elnézett egy stoptáblát.

 

És ez csak az egyik a durvább esetek közül amik a környezetemben történtek, hasonló emberek miatt.

 

Ez a fiatalember viszont SZÁNDÉKOSAN szeg szabályokat és még meg is próbálja megmagyarázni, hogy ez a helyes és követendő. Az ilyeneknek csak egy szimpatikus villanyoszlopot tudok kívánni.

 

Gondoljatok bele abba, hogy ha valaki Nektek fontos ember egy ehhez hasonló felfogású humanoid miatt sérül meg, akkor mit lesz a véleményetek arról aki okozója volt a történteknek? Akkor is ilyen "de vagány vagy öcsém" lesz a hozzáállásotok?

 

Sajnálatos módon a rendőrök nem veszik elég komolyan a dolgukat, sokkal több bringást és gyalogost kellene megbüntetni, a gépjárművel közlekedő - szabályokat semmibe vevő tömegekről nem is beszélve...

 

Ennyi.