soldier22 Creative Commons License 2004.08.10 0 0 49

Elismerésem, az írás szerzője már tavaly látta a jövőt. Ilyen ultraszar fost még életemben nem láttam, pedig a Futrinka utcán nottem fel én is.

 

Van itt minden, ami egy igazi, meghitt seggfejfelvonuláshoz elengedhetetlen: ellenszenves musorvezető (a Gyökér szerepében: Líviusz, meglepően hiteles alakítás),  affektáló musorvezető (A Hülye, Aki Úgy Beszél Mintha Folyton Rágózna: Novák Péter), semmiről se szóló riportok (Rieger Johanna, amint sokadszor csinál hülyét magából, szerinte nagy humor, hogy pl. a lacikonyhán kölcsön akarja kérni valakinek a kolbászát, aztán csodálkozik, hogy elküldik a pics@ba).
Menthetetlen, nagy szar az egész, nincs mit szépíteni.

 

Egy meginterjúvolt (mellesleg hullarészeg) páros is a mikrofonba okádta a véleményét (szeleksön by Líviusz, hasonló a hasonlónak örül):
"Szabadon élünk. Szabadon iszunk. Kurva sokat." Aztán még bazmegeltek egy kicsit és továbbáltak. De még pocsolyarészegen is remek definícióját adták a neoliberalizmusnak.

 

Köszönet az ízléses szerkesztésért az elfogulatlan és mértékadó Vágvölgyi B. úrnak. Végső soron jó dolog a Sziget TV, meg hatékony is: elég néhány percig nézni, hogy az ember SOHA ne akarjon kimenni egy ilyen hányásvetélkedőre.