Fiorangela Creative Commons License 2004.08.08 0 0 241

Sziasztok!

 

Bocsánat, hogy ilyen késön kapcsolódok bele a beszélgetésbe, és ráadásul egy már  megbeszélt témát hánytorgatok fel."De miközben olvastam, azt hiszem, mindenki nagyon egyoldalúan kezelte a témát, vagy a nö volt a hibás, vagy a férfi. Egy kicsit más fényben szeretném megvilágítani a helyzetet, ha nem lenne gond. Azt hiszem, amit én szeretnék hozzáfüzni, azt még senki sem írta. Ha igen, akkor elkerülte a figyelmemet, és elöre is bocsánatot kérek.

 

Szóval az én felvetésem az, hogy esetleg a nönek elég erös önbizalomhiánya volt. Tehát félt. Azaz belül egy része örült annak, hogy valaki ilyen fajta figyelmet szentel neki - föleg ahogy Patkány leírta, ezt nagyon kevés férfi adja meg egy nönek. Viszont ugyanakkor, hiszen elsö alkalomról van szó, ha jól értelmeztem a dolgokat, tehát ö maga még egyáltalán nincs tisztában azzal, hogy éppen neki mit is kéne csinálnia. Az addig rendben van, ameddig öt simogatják, szeretgetik, ezzel tud mit kezdeni, ezt el tudja helyezni a maga világában. De mikor eljutunk odáig, hogy rá kerül a sor, hirtelen megszeppen. Nem tudja pontosan ezt hogy is kéne tenni, vagy egyáltalán, a másik mit akar. Amikor Patkány megkérdezi töle, hogy van-e kedve egy hideg italra, a szeme felcsillan - tehát abba akarja hagyni. Megvan a megoldás.

 

Igen ám, de mialatt ez az ital elfogy, és még a cigarettáját is elszívja, rájön, hogy azért a dolgok menete mégiscsak másképpen "normális". Azaz a fiúnak is kijár az, hogy kielégüljön. Amikor megkérdezi Patkánytól, hogy "mi van, most bizonyítani akarod a kielégülési képességedet?", a saját magában felmerült kétségeket próbálja áthárítani a férfira. Mivel erre az adott férfi nem éppen úgy reagált - teljesen érthetöen amúgy - ahogy ö azt elvárta, mégjobban magába roskadt. Duzzogva odébbáll, hátha majd miközben ö duzzog, a férfinak eszébe jut utána menni, megvígasztalni, és végül megismételni a dolgot - lehetöleg most már sikeresen. Az egészben a legfontosabb, hogy a férfi minél több figyelmet fordítson a nöre. Ha igaz a fenti állításom, és valójában tényleg önbizalom hiányról van az adott esetben szó, akkor ez is egy kiváltó ok a minél több figyelemre. Ugyanis hiába kapta meg a három orgazmusát, ha utána egy kétes helyzetben ráhagyta a döntést a férfira, a férfi rosszul választott, s ezzel visszatérünk az önbizalomhiányra, hiszen úgy érzi, hogy vagy 1. nem volt elég jó a férfinak, és az már nem is kívánja öt, vagy 2. egyszerüen, ö, mint 40 éves nö, már nem is képes arra, hogy egy férfit kielégítsen - bár ez a kettö szerintem összefügg.

 

Na, szóval ez az én személyes véleményem, úgyhogy elfogadom, ha ti úgy vélekedtek, hogy ez nem volt már sem helyén való, sem igazam nincs. De elökívánkozott belölem a pszichológus, úgyhogy íme az eredmény.

 

Fiorangela