takacsi Creative Commons License 2004.08.05 0 0 106671
Furulyás időt nyert.
A mostani alapszabály bebetonozta, a szükséges elnökségi tagoknak korábban sikarült annyi pénz juttatnia, hogy befogják a szájukat.
Most viszont a szakosztályok léte forog kockán, lehet, hogy egy rendkívüli közgyűlésen leváltanák az egyszemélyes uralkodót (az alapszabály lehetőséget ad rá).
Én először is kettéválasztanám a Clubot és az RT-t.
Természetes függő viszony maradna, de nem lehetne ugyanazon ember kezében mindkettő.
Az RT-t a tulajdonos által kinevezendő ember vezetné, az IT-ben tulajdoni arányoktól fűggően képviseltetnék magukat.
Azt látjuk, hogy "befektető" tulajdonos nélkül minden tönkremegy. Különösen így, hogy mindenről csak egyetlen ember tud.
Nekem nagyon elment a kedvem az egésztől.
Amiket ma hallottam, az gyomorforgató.
Komolyan mondom, jobb volt a kommunizmusban.
Akkor tudtuk, hogy az a terrorista banda gyűlöli a Fradit, ez összetartott mindenkit.
Szurkolót, játékost, néhány vezetőt. A fő vezetőt a komcsik adták.
Úgy is kezeltük. Pedig lettek néha igaz Fradisták is belőlük. Olyan volt a kisugárzása a miliőnek.
Most gátlástalan pénzharc folyik.
Sajnos Furulyás hivatalos ellenzéke gyenge. Rájuk nem lehet úgy számítani, hogy vezetőt tudnak adni.
Nyilasi, botlásai ellenére jó lenne, ha nálunk lenne, hiszen vitathatatlanul hiteles (félő, hogy nem elég erős kezű). Klubelnöknek valaki más (Kű szervezőkészsége jó, gazdasági ismeretei is vannak, nem biztos, hogy elég) egy Fradista közgazdász lenne a legjobb, Nyilasi RT igazgatóként tökéletes.
Dehát ez csak álmodozás...
Olyan, mint a: kit igazoljunk...
Előzmény: Kcsita (106613)